LIFESTYLE

Η τηλεοπτική μεταφορά του θρυλικού "Man On Fire" στο Netflix

Η τηλεοπτική μεταφορά του θρυλικού "Man On Fire" στο Netflix

Μια ακόμα δημοφιλής ταινία ετοιμάζεται να ζωντανέψει σε μορφή σειράς για το Netflix, καθώς η New Regency σε συνεργασία με την πλατφόρμα streaming ετοιμάζουν την παραγωγή του "Man On Fire". Η σειρά θα αποτελείται από 8 επεισόδια και θα φέρει στο επίκεντρο τον Yahya Abdul-Mateen II, ενώ τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Steven Caple Jr.

Βασισμένη στα βιβλία "Man on Fire" και "The Perfect Kill" του A. J. Quinnell, η νέα σειρά υπόσχεται να αναβιώσει την ένταση και τον αυθεντικό χαρακτήρα της ιστορίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ταινία του 2004 με τον Denzel Washington αποτελούσε remake της αντίστοιχης Γαλλικής του 1987. Η πλοκή επικεντρώνεται γύρω από έναν πρώην πράκτορα της CIA που αναλαμβάνει την προστασία μιας εννιάχρονης κοπέλας από μια πλούσια μεξικανική οικογένεια. Όταν η κοπέλα απαγάγεται, αυτός θα κάνει τα πάντα για να την φέρει ασφαλή πίσω στο σπίτι της.

 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image