LIFESTYLE

Ο Lenny Kravitz χαλαρώνει με θέα την Ακρόπολη πριν το live στο ΟΑΚΑ

Ο Lenny Kravitz χαλαρώνει με θέα την Ακρόπολη πριν το live στο ΟΑΚΑ

Ο παγκοσμίου φήμης μουσικός Lenny Kravitz βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Αθήνα, ετοιμάζοντας τους θαυμαστές του για ένα αξέχαστο live στο ΟΑΚΑ. Πριν από τη μεγάλη αυτή εμφάνιση, ο Kravitz φαίνεται να απολαμβάνει τις απογευματινές του στιγμές στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου του, με φόντο την ιστορική Ακρόπολη.

Χαλαρωτικές στιγμές πριν τη συναυλία

Με μια θέα που κόβει την ανάσα, ο Lenny Kravitz φαίνεται να απολαμβάνει τη μαγευτική ομορφιά της Αθήνας. Φορώντας casual ρούχα και γυαλιά ηλίου, ο καλλιτέχνης δείχνει απόλυτα χαλαρός και ευδιάθετος, ενώ σίγουρα η έμπνευση που αντλεί από την ιστορική αυτή θέα θα μεταφερθεί στη σκηνή του ΟΑΚΑ.

Η ενέργεια της πόλης

Η Αθήνα φαίνεται να έχει κατακτήσει την καρδιά του Kravitz, ο οποίος ανάρτησε στα social media του φωτογραφίες από το μπαλκόνι του, ενθουσιάζοντας τους θαυμαστές του. Η συναυλία στο ΟΑΚΑ αναμένεται να είναι μια από τις πιο συναρπαστικές της χρονιάς, καθώς ο Kravitz είναι γνωστός για τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις και την μοναδική του ενέργεια επί σκηνής.

Προετοιμασίες και αναμονή

Οι προετοιμασίες για το live βρίσκονται στο τελικό στάδιο και τόσο η παραγωγή όσο και ο ίδιος ο καλλιτέχνης είναι απόλυτα έτοιμοι να προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία στους φανς τους. Η συναυλία στο ΟΑΚΑ έχει προσελκύσει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς οι εισιτήρια έχουν σχεδόν εξαντληθεί, δείχνοντας την ανυπομονησία του κοινού να απολαύσει τον Kravitz ζωντανά.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image