LIFESTYLE

Η Jamie Lee Curtis και η Cate Blanchett στην ταινία "Borderlands"

Η Jamie Lee Curtis και η Cate Blanchett στην ταινία "Borderlands"

Οι φιλικές σχέσεις ανάμεσα σε δύο κορυφαίες ηθοποιούς, όπως η Jamie Lee Curtis και η Cate Blanchett, αποτελούν πάντα ένα ενδιαφέρον θέμα συζήτησης στο Χόλιγουντ. Οι δυο τους έχουν αναπτύξει μια σταθερή και βαθιά φιλία μέσα από τη συνεργασία τους σε διάφορα projects. Ειδικά με την τελευταία τους δουλειά στην ταινία Borderlands, η φιλία τους φαίνεται να έχει ενδυναμωθεί ακόμα περισσότερο.

Η συνεργασία τους στην ταινία Borderlands

Η ταινία Borderlands βασίζεται στο δημοφιλές βιντεοπαιχνίδι και παρουσιάζει μια φανταστική ιστορία με έντονη δράση και εξαιρετικές ερμηνείες. Η Jamie Lee Curtis υποδύεται την Patricia Tannis, ενώ η Cate Blanchett έχει τον ρόλο της Lilith, μιας σκληροπυρηνικής κυνηγού πλανητών.

Πως αναπτύχθηκε η φιλία τους

Μέσα από τις πολυάριθμες ώρες γυρισμάτων και τις κοινές τους προκλήσεις, η Jamie και η Cate βρήκαν χρόνο να γνωριστούν καλύτερα. Οι δυο τους μιλούν συχνά για τα κοινά τους ενδιαφέροντα και τις προσωπικές τους εμπειρίες, κάτι που έχει βοηθήσει στο να χτιστεί μια ισχυρή και υγιής σχέση.

Η επαγγελματική και προσωπική τους σχέση

Η φιλία τους δεν σταματά στα γυρίσματα. Οι δυο ηθοποιοί έχουν εκφράσει το σεβασμό και την εκτίμησή τους η μία για την άλλη σε πολλές συνεντεύξεις, αναδεικνύοντας την πραγματική δυναμική της συνεργασίας τους τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Με την κυκλοφορία της ταινίας να πλησιάζει, οι φαν ανυπομονούν να παρακολουθήσουν τις ερμηνείες τους και να δουν την ενέργεια που φέρνει η δυνατή τους φιλία στην οθόνη.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image