LIFESTYLE

Οι ταινίες "Ice Age" έρχονται στο Netflix

Οι ταινίες "Ice Age" έρχονται στο Netflix

Δύο από τις πιο αγαπημένες ταινίες της σειράς "Ice Age", το "Ice Age 3: Η Αυγή των Δεινοσαύρων" και το "Ice Age 5: Σε Τροχιά Σύγκρουσης", έρχονται στο Netflix στις 23 Μαΐου. Ετοιμαστείτε για μια γεμάτη χιόνι περιπέτεια με τον Μάνι, τον Σιντ, τον Ντιέγκο και τον Σκρατ καθώς έρχονται αντιμέτωποι με δεινοσαύρους, αστεροειδείς και όλα όσα μπορεί να φέρει η προϊστορική εποχή.

Ice Age ταινίες θα παίζουν σύντομα στο Netflix

Στο "Ice Age 3: Η Αυγή των Δεινοσαύρων", ο Σκρατ παλεύει με το αιώνιο δίλημμα: βελανίδι ή αγάπη; Ο Σιντ μπλέκει σε μπελάδες όταν προσπαθεί να φτιάξει οικογένεια κλέβοντας αυγά δεινοσαύρου, ενώ ο Μάνι και η Έλλη περιμένουν με ανυπομονησία το μωρό τους μαμούθ. Ο Ντιέγκο, από την άλλη, ανησυχεί ότι γίνεται πολύ ήπιος.

age.png

Στο "Ice Age 5: Σε Τροχιά Σύγκρουσης", η εμμονή του Σκρατ με το βελανίδι τον εκτοξεύει στο διάστημα, όπου κατά λάθος πυροδοτεί μια σειρά από γεγονότα που απειλούν τον κόσμο της Εποχής των Παγετώνων. Για να σωθούν, ο Σιντ, ο Μάνι, ο Ντιέγκο και η υπόλοιπη παρέα εγκαταλείπουν το σπίτι τους για μια επική περιπέτεια γεμάτη χιούμορ, συναρπαστικά τοπία και παράξενους χαρακτήρες.

ice_age.png

Είτε είστε λάτρης της σειράς από παλιά είτε θέλετε να την γνωρίσετε για πρώτη φορά, αυτές οι δύο ταινίες είναι η τέλεια επιλογή για μια χαλαρή βραδιά γεμάτη γέλιο και συγκινήσεις.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image