LIFESTYLE

Η ταινία "Ghostbusters Afterlife" έφτασε δωρεάν στο ERTFLIX

Η ταινία "Ghostbusters Afterlife" έφτασε δωρεάν στο ERTFLIX

Ετοιμαστείτε για μια γεμάτη νοσταλγία και περιπέτεια εμπειρία, καθώς η ταινία "Ghostbusters: Afterlife" έρχεται δωρεάν στην streaming πλατφόρμα ERTFLIX! Χάρη στην συμφωνία μεταξύ ERTFLIX και Sony Pictures, οι συνδρομητές μπορούν πλέον να απολαύσουν την ταινία που κυκλοφόρησε το 2021 και σκηνοθέτησε ο Jason Reitman.

ghost.jpg

Η ιστορία ακολουθεί μια single μητέρα, την Κάλι, η οποία μετακομίζει με τα δύο παιδιά της σε μια ήσυχη κωμόπολη. Εκεί, έρχονται αντιμέτωποι με παράξενες φαινομενικές δραστηριότητες και σύντομα ανακαλύπτουν τη σύνδεση με το παρελθόν των Ghostbusters και την κληρονομιά που άφησε ο παππούς των παιδιών.

busters.jpg

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Paul Rudd, Carrie Coon, Finn Wolfhard και McKenna Grace, ενώ κάνουν guest εμφανίσεις οι εμβληματικοί Bill Murray, Ernie Hudson, Dan Aykroyd, Sigourney Weaver και Annie Potts.

Δείτε το trailer

 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image