LIFESTYLE

Βίκυ Λέανδρος: Το παράπονο για την Eurovision και την Ελλάδα

Βίκυ Λέανδρος: Το παράπονο για την Eurovision και την Ελλάδα
Η παγκοσμίου φήμης Ελληνίδα καλλιτέχνης - φαινόμενο, Βίκυ Λέανδρος, μεγάλη νικήτρια της 17ης Eurovision, με πάνω από 55 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων σε περισσότερες από 32 χώρες, εξέφρασε το παράπονό της για την Ελλάδα και την Eurovision. Σε συνέντευξή της, η Λέανδρος δήλωσε ότι αν και έχει εκπροσωπήσει επιτυχώς χώρες όπως το Λουξεμβούργο στον διαγωνισμό, δεν της έγινε ποτέ πρόταση να εκπροσωπήσει την Ελλάδα. «Ποτέ δεν έλαβα πρόταση από την πατρίδα μου για να διαγωνιστώ στη Eurovision», ανέφερε με απογοήτευση.
 
Η μακρά και λαμπρή καριέρα της περιλαμβάνει μεγάλες επιτυχίες, με πολλά τραγούδια της να αγαπιούνται από πολλές γενιές. Παρά τη διεθνή αναγνώρισή της, και παρά τη μεγάλη αγάπη που έχει για την Ελλάδα, ποτέ δεν είχε την ευκαιρία να εκπροσωπήσει τον τόπο καταγωγής της στον ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό. Η Λέανδρος δήλωσε ότι είχε πάντα όνειρο να δει τη σημαία της Ελλάδας να κυματίζει στον διαγωνισμό μέσω της δικής της ερμηνείας.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image