LIFESTYLE

Συνάντηση κορυφής | Ο Bruce Dickinson συνάντησε τον Paul Di Anno για πρώτη φορά

Συνάντηση κορυφής | Ο Bruce Dickinson συνάντησε τον Paul Di Anno για πρώτη φορά

Σε μια απρόσμενη εξέλιξη, ο νυν τραγουδιστής των Iron Maiden, Bruce Dickinson, και ο πρώην της θρυλικής μπάντας, Paul Di Άnno, συναντήθηκαν για πρώτη φορά μετά από 40 χρόνια, στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας. Η συνάντηση έλαβε χώρα την περασμένη εβδομάδα, μετά τη συναυλία του Ντίκινσον με το σόλο συγκρότημά του, στο πλαίσιο της περιοδείας για την προώθηση του νέου του άλμπουμ "The Mandrake Project".

Σύμφωνα με τον μάνατζερ του Ντι Άνο, Στιέπαν Τζούρας, ο πρώην frontman των Iron Maiden βρέθηκε στην ίδια πόλη για το ντεμπούτο άλμπουμ του νέου του συγκρότηματος, Paul Di’Anno’s Warhorse.

Η συνάντηση των δύο θρύλων του heavy metal πραγματοποιήθηκε σε φιλικό κλίμα, με τους Dickinson και Di Άnno να συνομιλούν για αρκετή ώρα και να θυμούνται στιγμές από την κοινή τους θητεία στους Iron Maiden. Η είδηση της συνάντησης έγινε γρήγορα viral στα social media, με τους fans των Iron Maiden να εκφράζουν την χαρά και την έκπληξή τους.

«Όταν θεωρήσαμε ότι τίποτα πια δεν θα μπορούσε να μας εκπλήξει στον κόσμο του heavy metal, το αποψινό “θαύμα” στο Ζάγκρεμπ απέδειξε ότι όλοι μας κάναμε λάθος» έγραψε ο Τζούρας σε δελτίο Τύπου. «Ο Πολ Ντι Άνο και ο Μπρους Ντίκινσον συναντήθηκαν για πρώτη φορά και είχαν μια φιλική συνομιλία στο Ζάγκρεμπ».«Ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία για να συναντηθούν για πρώτη φορά μετά από σχεδόν μισό αιώνα τα δύο είδωλα της heavy metal μουσικής και οι θρυλικοί τραγουδιστές του συγκροτήματος Iron Maiden. Είναι μια εξαιρετική βραδιά για ολόκληρη την κοινότητα των Iron Maiden και για τους λάτρεις του metal σε όλο τον κόσμο, γιατί δείχνει ότι οι Iron Maiden και όλοι όσοι ήταν σε αυτό το συγκρότημα, είναι μια μεγάλη οικογένεια» πρόσθεσε.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image