LIFESTYLE

Avengers 5 | Ο Benedict Cumberbatch αποκάλυψε τυχαία πότε ξεκινάνε τα γυρίσματα!

Avengers 5 | Ο Benedict Cumberbatch αποκάλυψε τυχαία πότε ξεκινάνε τα γυρίσματα!

Παρά τις πρόσφατες αναταράξεις, έχουμε νέες πληροφορίες για το Avengers 5. Η ταινία πέρασε από αλλαγές εξαιτίας της νέας κατεύθυνσης της Marvel και του MCU, καθώς και της απομάκρυνσης του Jonathan Majors από τον ρόλο του Kang the Conqueror. Η ταινία, η οποία είχε αρχικά τον τίτλο "Avengers: The Kang Dynasty", φαίνεται ότι θα προχωρήσει με διαφορετικά σχέδια.

Τα νέα αυτά ήρθαν από τον Benedict Cumberbatch, τον ηθοποιό που υποδύεται τον Doctor Strange στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel. Σε μια φαινομενικά άσχετη συνέντευξη για τη σειρά "Eric" που προβάλλεται στο Netflix, ο Cumberbatch αποκάλυψε πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα της επόμενης ταινίας των Avengers.

Σε ένα βίντεο, όπου ο ηθοποιός έκανε ανασκόπηση της καριέρας του, ανέφερε: Η χαρά του να παίζω τον Doctor Strange είναι τεράστια, αλλά αυτό σημαίνει επίσης ότι μπορώ να συμβάλλω στη δημιουργία ιστοριών και σεναρίων και λιγότερο εμπορικών ταινιών, οπότε είναι ένα δώρο από πολλές, πολλές απόψεις στη ζωή μου. Ανυπομονώ πολύ για τους Avengers του χρόνου, οι οποίοι ετοιμάζουν κάτι φοβερό".

Με αυτόν τον τρόπο, ο Cumberbatch επιβεβαίωσε ότι τα γυρίσματα του Avengers 5 θα ξεκινήσουν εντός του 2025, με την ταινία να προγραμματίζεται για κυκλοφορία τον Μάιο του 2026, σύμφωνα με το πρόγραμμα της Disney.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image