LIFESTYLE

Ο Τομ Κρουζ στη Θεσσαλονίκη | Ο λόγος της σύντομης επίσκεψής του στην Ελλάδα

Ο Τομ Κρουζ στη Θεσσαλονίκη | Ο λόγος της σύντομης επίσκεψής του στην Ελλάδα

Ο Τομ Κρουζ, ο διάσημος ηθοποιός του χολυγουντ, έκανε μια σύντομη αλλά εντυπωσιακή στάση στη Θεσσαλονίκη, πυροδοτώντας φήμες για γυρίσματα σε μια από τις επερχόμενες ταινίες του "Mission: Impossible". Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κρουζ πέρασε περίπου 36 ώρες στην Ελλάδα, φτάνοντας πρώτα στην Αθήνα και κατόπιν ταξιδεύοντας αεροπορικώς προς τη βόρεια πρωτεύουσα.

Παρότι φημίζεται για την προσπάθειά του να αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας, ο Κρουζ δεν κατάφερε να ξεφύγει από τους φακούς των paparazzi, με πλάνα από την άφιξή του στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" να κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Προσφάτως, ο Κρουζ ανανέωσε τη συνεργασία του με την Warner Bros, υπογράφοντας ένα πολυετές συμβόλαιο για την παραγωγή πολλαπλών ταινιών. Η πιθανότητα μίας εκ των παραγωγών αυτών να λαμβάνει χώρα στην πανέμορφη Θεσσαλονίκη σίγουρα ακούγεται δελεαστική. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο διάσημος ηθοποιός έχει εκφράσει στο παρελθόν την αγάπη του για την χώρα μας, δηλώνοντας σε συνέντευξή του: "Αγαπώ την Ελλάδα. Σπουδαίο φαγητό και σπουδαίος λαός".

Δείτε το βίντεο

Ο Τομ Κρουζ ήρθε στη Θεσσαλονίκη - Ποιος ο λόγος της 36ωρης επίσκεψής του; (ΒΙΝΤΕΟ)

ωβν.png

 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image