LIFESTYLE

Conjuring | Ημερομηνία κυκλοφορίας και λεπτομέρειες για την τελευταία ταινία του franchise

Conjuring | Ημερομηνία κυκλοφορίας και λεπτομέρειες για την τελευταία ταινία του franchise

Η Warner Bros. Discovery ανακοίνωσε την ημερομηνία προβολής της τέταρτης ταινίας του franchise "The Conjuring", που θα είναι και η τελευταία της κεντρικής σειράς.

Οι δύο εταιρίες ενημέρωσαν ότι το "The Conjuring 4" θα προβληθεί στους κινηματογράφους στις 5 Σεπτεμβρίου 2025, επομένως οι θαυμαστές θα χρειαστεί να κάνουν λίγη υπομονή για το μεγάλο φινάλε. Οι υπερφυσικοί ερευνητές Ed και Lorraine Warren επιστρέφουν για να αντιμετωπίσουν μια νέα υπόθεση που θα τους δοκιμάσει. Ο Patrick Wilson και η Vera Farmiga αναμένεται να επανέλθουν στους ρόλους τους.

Ο Michael Chaves θα αναλάβει τη σκηνοθεσία για την τελευταία κεντρική ταινία του franchise, δείχνοντας ότι η παραγωγή προχωρά ομαλά και θα ξεκινήσει σε λίγους μήνες. Ο Chaves είναι ήδη γνώριμος με το franchise, καθώς έχει σκηνοθετήσει το "The Nun II", το "The Curse of La Llorona", το "The Conjuring: The Devil Made Me Do It", το "The Maiden" και άλλες ταινίες.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image