LIFESTYLE

Ενισχυμένα μέτρα ασφαλείας στη συναυλία των Coldplay στη Βιέννη

Ενισχυμένα μέτρα ασφαλείας στη συναυλία των Coldplay στη Βιέννη

Η Βιέννη προετοιμάζεται εντατικά για τη συναυλία των Coldplay με στόχο την αδιαμφισβήτητη ασφάλεια των θεατών. Ενισχυμένα μέτρα ασφαλείας δημιουργήθηκαν για να διασφαλιστεί μια ομαλή και ασφαλής εμπειρία για όλους τους παρευρισκόμενους. Οι αρμόδιοι φορείς έχουν λάβει κάθε προληπτική δράση για να προστατεύσουν τόσο την περιοχή όσο και το κοινό. Η Αστυνομία της Βιέννης έχει ενισχύσει την παρουσία της γύρω από τον χώρο της συναυλίας, ενώ αυστηρότεροι έλεγχοι στην είσοδο αναμένεται να καθυστερήσουν την προσέλευση των θεατών.

Οι υπεύθυνοι της ασφάλειας προτρέπουν τους επισκέπτες να φτάσουν νωρίς ώστε να αποφύγουν τυχόν καθυστερήσεις και συμφορήσεις. Επιπλέον, ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί σε ειδικά εκπαιδευμένα στελέχη που θα επιτηρούν συνεχώς τους χώρους της συναυλίας. Οι κάμερες παρακολούθησης θα λειτουργούν αδιάκοπα, καλύπτοντας κάθε γωνιά του συναυλιακού χώρου. Οι διοργανωτές συνιστούν στους θεατές να είναι προσεκτικοί και να συνεργάζονται πλήρως με τις οδηγίες της ασφάλειας. Θα υπάρχουν ειδικές ομάδες που θα είναι έτοιμες να παρέμβουν σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image