Καινούργιου: "Ήμουν σίγουρη για τον γάμο Παππά-Λάζαρη"

Καινούργιου: "Ήμουν σίγουρη για τον γάμο Παππά-Λάζαρη"

Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε στον αέρα της εκπομπής "Super Κατερίνα" τον χωρισμό της Δανάης Παππά και του Λάμπρου Λάζαρη, ένα θέμα που απασχόλησε ευρέως τον κόσμο της showbiz. Όπως δήλωσε η δημοφιλής παρουσιάστρια, ήταν απόλυτα βέβαιη πως το ζευγάρι θα κατέληγε σε γάμο. Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως η είδηση του χωρισμού την στεναχώρησε ιδιαίτερα. Η παρουσιάστρια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήμουν σίγουρη ότι θα παντρευτούν, με στεναχώρησε όταν άκουσα ότι χώρισαν».

Ο χωρισμός αυτός αποτέλεσε σοκ για πολλούς, καθώς η σχέση της Δανάης Παππά και του Λάμπρου Λάζαρη φαινόταν να είναι σταθερή και αγαπημένη. Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καινούργιου ανέλυσε και τις τελευταίες εξελίξεις, υπενθυμίζοντας πως οι σχέσεις δεν είναι πάντα όπως φαίνονται στις δημόσιες εμφανίσεις και τα κοινωνικά δίκτυα. Πρόσθεσε ότι υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν μια σχέση και ότι οι προσωπικές δυσκολίες των δυο ήταν πιθανόν οι κύριες αιτίες για τον χωρισμό. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image