Αλεξανδράκη: Aισθανόμουν άσχημα για το σώμα μου

Αλεξανδράκη: Aισθανόμουν άσχημα για το σώμα μου

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε πως μετά από ένα ατύχημα που είχε, πήρε δέκα κιλά, αισθανόταν άσχημα για το σώμα της και χρειάστηκε να το συζητήσει και με τους κοντινούς της ανθρώπους. To γνωστ;o μοντέλο και τηλεοπτική προσωπικότητα δεν δίστασε να μιλήσει για τα συναισθήματα που την κατέκλυσαν όταν ανέβηκε στη ζυγαριά και είδε την αύξηση των κιλών της. Η Αλεξανδράκη αποκάλυψε ότι μετά το ατύχημα, η διαδικασία της ανάρρωσης την οδήγησε σε παρατεταμένη αδράνεια, κάτι που είχε άμεσο αντίκτυπο στον μεταβολισμό και στην αυτοεκτίμησή της.

«Αισθανόμουν άσχημα βλέποντας τις αλλαγές στο σώμα μου. Δεν ένιωθα πια άνετα με την εικόνα μου στον καθρέφτη», δήλωσε χαρακτηριστικά. Ωστόσο, με τη βοήθεια της οικογένειας και των φίλων της, κατόρθωσε να ξεπεράσει αυτήν την κρίση και να προσαρμοστεί στη νέα της πραγματικότητα. Αναγνωρίζει πως η υποστήριξη από τους δικούς της ανθρώπους ήταν καθοριστική για να επανακτήσει την αυτοπεποίθησή της και να αποδεχθεί τις αλλαγές στο σώμα της. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image