Πάνος Βλάχος | Ο πατέρας του είχε διοριστεί διοικητής σε νοσοκομείο όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης ήταν Υπουργός Υγείας

Πάνος Βλάχος | Ο πατέρας του είχε διοριστεί διοικητής σε νοσοκομείο όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης ήταν Υπουργός Υγείας

Στο φως της δημοσιότητας έρχεται μια άγνωστη μέχρι σήμερα πτυχή του παρελθόντος του ηθοποιού Πάνου Βλάχου, σχετιζόμενη με τον πατέρα του και τον Άδωνι Γεωργιάδη. Σύμφωνα με ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε στην εκπομπή "Το Πρωινό" του ΑΝΤ1, ο πατέρας του Βλάχου,, είχε διοριστεί διοικητής στα νοσοκομεία της Αιτωλοακαρνανίας (Αγρίνιο και Μεσολόγγι) το 2013, όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης ηγείτο του Υπουργείου Υγείας.

Η θητεία του  δεν ήταν μακροχρόνια. Το 2015, επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, απομακρύνθηκε από τη θέση του, έπειτα από καταγγελίες για απειλές σε βάρος ειδικευόμενου γιατρού κατά τη διάρκεια κινητοποίησης. Μάλιστα, φέρεται να υπήρξε και πόρισμα-καταπέλτης σε βάρος του, με αποτέλεσμα να παραιτηθεί ενάμιση χρόνο μετά τον διορισμό του. Ο Γιώργος Λιάγκας, σχολιάζοντας το ρεπορτάζ, τόνισε πως πρόκειται για μια απρόσμενη αποκάλυψη, χωρίς να υπονοεί οτιδήποτε μεμπτό για τον ηθοποιό.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image