Αθηνά Ωνάση | Νέα ζωή στην Ολλανδία με τον Ιταλό σύντροφό της

Αθηνά Ωνάση | Νέα ζωή στην Ολλανδία με τον Ιταλό σύντροφό της

Η Αθηνά Ωνάση, κληρονόμος της αμύθητης περιουσίας του Αριστοτέλη Ωνάση, έχει επιλέξει μια ήσυχη ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Τα τελευταία χρόνια, η 40χρονη Αθηνά ζει σε μια ξύλινη βίλα στην Ολλανδία, μαζί με τον σύντροφό της, Alberto Zorzi. Η σχέση τους φέρεται να άνθισε μετά την γνωριμία τους με αφορμή την πώληση ενός αλόγου, αν και ο Zorzi έχει διαψεύσει δημοσίως ερωτικές περιπέτειες.

Παρά τις φήμες για εγκυμοσύνη που κυκλοφόρησαν τον περασμένο χρόνο, η Αθηνά Ωνάση διατηρεί χαμηλό προφίλ, αποφεύγοντας κοσμικές εμφανίσεις και δημόσιες δηλώσεις. Πρόσφατα, η Αθηνά εντάχθηκε στο διοικητικό συμβούλιο μίας γαλλικής εταιρείας σούπερ μάρκετ, κίνηση που έφερε στο προσκήνιο την επιχειρηματική της δεινότητα. Παρόλο που η περιουσία της έχει υποστεί σημαντικές απώλειες, η Αθηνά Ωνάση παραμένει μια από τις πλουσιότερες γυναίκες στον κόσμο.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image