Ο Κωνσταντίνος Αργυρός συνάντησε την θρυλική Μαρινέλλα σε μια αξέχαστη βραδιά στο Nox

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός συνάντησε την θρυλική Μαρινέλλα σε μια αξέχαστη βραδιά στο Nox

Σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση, ο δημοφιλής τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Nox, για να απολαύσει από κοντά την θρυλική Μαρινέλλα. Η Μαρινέλλα, μαζί με την Μπέττυ Μαγγίρα και τον Στέλιο Διονυσίου, πρωταγωνιστούν σε ένα μουσικό πρόγραμμα γεμάτο με αγαπημένα τραγούδια και μοναδικές ερμηνείες, που καθηλώνει το κοινό.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο οποίος διατηρεί φιλικές σχέσεις με την σπουδαία ερμηνεύτρια, δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή την ξεχωριστή βραδιά. Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε μαζί, χαμογελαστά και ευδιάθετους, αποδεικνύοντας τον θαυμασμό και την εκτίμηση που τρέφει ο νεότερος καλλιτέχνης προς την grande dame του ελληνικού τραγουδιού.

Η βραδιά στο Nox ήταν γεμάτη με μουσική, κέφι και αισιοδοξία, με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να απολαμβάνει κάθε στιγμή, τραγουδώντας μαζί με την Μαρινέλλα και χορεύοντας στην πίστα. Η σπάνια δημόσια εμφάνιση του δημοφιλούς τραγουδιστή τράβηξε τα βλέμματα και έδωσε μια ξεχωριστή νότα στην βραδιά, αφήνοντας στους παρευρισκόμενες τις καλύτερες των εντυπώσεων.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image