Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Στις Κάννες για τα γενέθλια της συζύγου του Mr Nammos

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Στις Κάννες για τα γενέθλια της συζύγου του Mr Nammos

Απόδραση στις Κάννες για τα γενέθλια της συζύγου του «Mr Nammos»

Η γνωστή παρουσιάστρια, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, βρέθηκε στις Κάννες για έναν ιδιαίτερο λόγο: να γιορτάσει τα γενέθλια της συζύγου του διάσημου επιχειρηματία, γνωστού ως «Mr Nammos», Βερόνικας Πάστρα. Με την παρουσία της, η Σπυροπούλου προσέδωσε λαμπρότητα στην εκδήλωση που οργανώθηκε στις κοσμοπολίτικες Κάννες της Γαλλίας.

Αστέρια και πολυτέλεια

Η εκδήλωση συγκέντρωσε πλήθος διασήμων και προσέφερε στιγμές πολυτέλειας και χαλάρωσης. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εντυπωσίασε με την εμφάνισή της, επιλέγοντας ένα κομψό φόρεμα που αντανακλούσε τη λάμψη της βραδιάς. Όλοι απόλαυσαν τη βραδιά δίπλα στη Μεσόγειο, αναδεικνύοντας τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα της περιοχής.

Οι δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Η γνωστή παρουσιάστρια δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενη που είχε την ευκαιρία να βρεθεί στις Κάννες για αυτόν τον όμορφο λόγο. «Είναι πάντα χαρά μου να συμμετέχω σε τόσο ξεχωριστές στιγμές των φίλων μου», τόνισε η Κωνσταντίνα, υπογραμμίζοντας τη στενή της σχέση με το ζεύγος.

Η εκδήλωση κορυφώθηκε με μια λαμπρή γιορτή, όπου η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου διασκέδασε με τους υπόλοιπους καλεσμένους, αποδεικνύοντας ότι η υψηλή κοινωνία ξέρει να περνάει καλά. Οι Κάννες, με την απαράμιλλη γοητεία τους, αποτέλεσαν το ιδανικό σκηνικό για μια τέτοια λαμπερή βραδιά.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image