Δήμητρα Ματσούκα & Πέτρος Κόκκαλης - Απόδραση στα Γιάννενα για το ερωτευμένο ζευγάρι

Δήμητρα Ματσούκα & Πέτρος Κόκκαλης - Απόδραση στα Γιάννενα για το ερωτευμένο ζευγάρι

Η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης επέλεξαν τα μαγευτικά Γιάννενα για να απολαύσουν λίγο χρόνο μακριά από τον φασαριόζικο ρυθμό της καθημερινότητας. Το τελευταίο διάστημα η ηθοποιός και ο σύζυγός της εμφανίζονται πιο χαλαροί και διακριτικοί, απολαμβάνοντας την ιδιωτική τους ζωή. Πρόσφατα, μάλιστα, παραχώρησαν την πρώτη τους κοινή τηλεοπτική συνέντευξη.

"Η Δήμητρα με στήριξε σε κάθε μου απόφαση, είμαι ευγνώμων που έχω δίπλα μου έναν τόσο σταθερό σύντροφο. Πιστεύουμε στην αμοιβαία στήριξη και σεβασμό, και αυτό είναι το θεμέλιο της σχέσης μας," δήλωσε ο Πέτρος Κόκκαλης σε συνέντευξή του στην Espresso.

Οι δυο τους, αποφασισμένοι να απολαύσουν κάθε στιγμή μαζί, αναζητούν την ηρεμία και την ομορφιά της φύσης. Η Δήμητρα Ματσούκα μοιράστηκε με τους φίλους της στο Instagram μερικές φωτογραφίες από το ταξίδι τους, δείχνοντας ένα ζευγάρι που απολαμβάνει κάθε στιγμή μαζί.

 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image