Δημήτρης Λάλος | Από τον "Σασμό" στον "Τιμωρό" - Νέα πρόκληση για τον αγαπημένο ηθοποιό

Δημήτρης Λάλος | Από τον "Σασμό" στον "Τιμωρό" - Νέα πρόκληση για τον αγαπημένο ηθοποιό

Με το διπλό επεισόδιο της Δευτέρας (10/07), ο "Σασμός" ρίχνει αυλαία, αφήνοντας πίσω του πλήθος συναισθημάτων στο τηλεοπτικό κοινό. Η σειρά που καθήλωσε τους τηλεθεατές για τρία χρόνια, φτάνει στο τέλος της, με τον θάνατο του Μαθιού (Δημήτρης Λάλος) να συγκλονίζει τους πρωταγωνιστές και τους fans.

Σε μια συγκινητική σκηνή, οι Μαριλίτα Λαμπροπούλου (Βασιλική) και Μαρία Τσοπανάκη (Καλλιόπη) θρηνούν τον χαμό του αγαπημένου τους, αφήνοντας άφωνους τους τηλεθεατές. Ο Δημήτρης Λάλος, με την ερμηνεία του, κατάφερε να χαράξει ανεξίτηλα τον χαρακτήρα του Μαθιού στην μνήμη του κοινού.

Παρόλο που ο ρόλος του στον "Σασμό" ολοκληρώνεται, ο Λάλος θα παραμείνει στην οθόνη του Alpha. Ο ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του καναλιού, με τίτλο "Ο Τιμωρός", χαρίζοντάς μας μια νέα υποκριτική εμπειρία.

Σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου, στο "Happy Day", ο Λάλος ανυπομονεί για αυτό το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του: «Η συνέχεια θα είναι συναρπαστική. Ετοιμαζόμαστε για το καινούργιο πρότζεκτ στον Alpha, με τίτλο “Ο Τιμωρός”, ένα πολύ δυνατό, σύγχρονο έργο, μια ιστορία εκδίκησης, η οποία πιστεύω ότι θα καθηλώσει τον κόσμο, γιατί κι εμείς το περιμένουμε πώς και πώς».

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image