Jessica Chastain | Μέσα στο εντυπωσιακό διαμέρισμα της στο Μανχάταν

Jessica Chastain | Μέσα στο εντυπωσιακό διαμέρισμα της στο Μανχάταν

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Jessica Chastain αφήνει πίσω της ένα κομμάτι της Νέας Υόρκης, γεμάτο με αναμνήσεις και ιστορία. Το διαμέρισμα της στο Μανχάταν, κάποτε κατοικία του θρυλικού Leonard Bernstein, βγαίνει προς πώληση για 7,45 εκατομμύρια δολάρια.

Χτισμένο το 1885, το διαμέρισμα στο ιστορικό κτίριο Osborne διατηρεί πολλές από τις αρχικές του λεπτομέρειες, όπως μάρμαρο, ψηφιδωτά, επιχρυσωμένες επιφάνειες και γυάλινα παράθυρα Tiffany - φημολογείται ότι είναι ένα από τα πρώτα έργα του Louis Comfort Tiffany.

Πέρα από την ιστορική του αξία, το διαμέρισμα διαθέτει 4 υπνοδωμάτια, 5 τζάκια και μια κομψή αισθητική που συνδυάζει μίνιμαλ στοιχεία με κλασικές πινελιές.

Η Chastain το απέκτησε το 2015 για 5,1 εκατομμύρια δολάρια, και φημολογείται ότι η μετακόμισή της οφείλεται στην αγορά μίας κατοικίας στο Upper West Side με τον σύζυγό της Gian Luca Passi de Preposulo το 2019.

 qwe.jpg

zxc.jpg

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image