H Τζένη Μπαλατσινού μαγνήτισε τα βλέμματα στο Hautes Grecians 2024 πλάι στον Βασίλη Κικίλια

H Τζένη Μπαλατσινού μαγνήτισε τα βλέμματα στο Hautes Grecians 2024 πλάι στον Βασίλη Κικίλια

Η λαμπερή Τζένη Μπαλατσινού τίμησε με την παρουσία της για ακόμα μια χρονιά τον μεγαλύτερο θεσμό υψηλής ραπτικής στην Ελλάδα, το Hautes Grecians, που έλαβε χώρα την Τετάρτη στις ιστορικές εγκαταστάσεις ατμοηλεκτρικού σταθμού Νέου Φαλήρου της ΔΕΗ.

Στο φιλανθρωπικό fashion show, παρέλασαν δημιουργίες καταξιωμένων Ελλήνων και διεθνών σχεδιαστών, όπως ο Άγγελος Μπράτης, ο Γιάννης Λάσκος και η Δήμητρα Αντωνέα, αποθεώνοντας την τέχνη της υψηλής ραπτικής.

Η Τζένη Μπαλατσινού, η οποία διαδραματίζει ενεργό ρόλο στην διοργάνωση του Hautes Grecians εδώ και χρόνια, έλαμψε στο πλευρό του συζύγου της, Βασίλη Κικίλια. Η κομψή της εμφάνιση με ένα εντυπωσιακό κόκκινο maxi φόρεμα και χρυσά σανδάλια έκλεψε τις εντυπώσεις, ενώ η φιλανθρωπική διάσταση της εκδήλωσης, με όλα τα έσοδα να διατίθενται στο ΕΛΙΖΑ (Εταιρεία κατά της κακοποίησης του παιδιού), πρόσθεσε ακόμα μια νότα λάμψης στην βραδιά.

Πέρα από την Τζένη Μπαλατσινού, πλήθος επωνύμων τίμησαν με την παρουσία τους το Hautes Grecians 2024, στηρίζοντας με τον τρόπο τους την υψηλή ραπτική και τον ευγενή σκοπό της εκδήλωσης.

 

bnm.jpg

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image