Goldie Hawn και Kurt Russell | Καλοκαιρινές διακοπές στις Σποράδες με την οικογένεια τους

Goldie Hawn και Kurt Russell | Καλοκαιρινές διακοπές στις Σποράδες με την οικογένεια τους

Τα τελευταία 20 χρόνια, η Goldie Hawn και ο Kurt Russell έχουν βρει αγαπημένο προορισμό τις Σποράδες, καθώς έχουν αποκτήσει ένα σπίτι στη Σκιάθο, στην περιοχή των Αχλαδιών, όπου περνούν το μεγαλύτερο μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών. Φέτος βρίσκονται στη χώρα μας από τα μέσα Ιουνίου.

Δεν είναι όμως μόνοι τους εδώ. Την Τρίτη, 25 Ιουνίου, η Goldie Hawn ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία με την εγγονή της, Rio Laura. Η 9χρονη είναι κόρη του Oliver Hudson και της Erinn Bartlett. Το ζευγάρι έχει επίσης δύο ακόμη παιδιά, τον 13χρονο Bodhi και τον 15χρονο Wilder.

"Κάνοντας διακοπές με την οικογένειά μας! Είναι το μεγαλύτερο δώρο που μπορεί να έχει κανείς", σημείωσε η 78χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός κάτω από τη φωτογραφία της με την εγγονή της.

ρτυ.jpg

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image