Ο Λιάγκας διαψεύδει κατηγορηματικά: "Δεν έγινε ποτέ πρόταση στον Αργυρό για τον γάμο Κασσελάκη" - Bίντεο

Ο Γιώργος Λιάγκας, σε μια αιφνιδιαστική εξέλιξη, διέψευδε κατηγορηματικά το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή "Happy Day", σύμφωνα με το οποίο ο Αλέξης Τσίπρας πρότεινε στον Κωνσταντίνο Αργυρό να τραγουδήσει στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη.

«Άκουσα το πρωί στη Σταματίνα ότι του έκανε πρόταση του Κωνσταντίνου Αργυρού να τραγουδήσει στο γάμο του και εκείνος την έχει αποδεχτεί την πρόταση», είπε η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε: «Αυτό το ρεπορτάζ, συγγνώμη που θα δυσαρεστήσω τους συναδέλφους εκεί, δεν ισχύει. Δεν έχει γίνει ποτέ τέτοια πρόταση στον Αργυρό, δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση, το λέω ξεκάθαρα, να τραγουδήσει ο Αργυρός στο γάμο του Κασσελάκη. Δεν έχει κλειστεί μέχρι τώρα κανένας τραγουδιστής. Απ’ ότι λένε οι πληροφορίες μου δεν υπάρχει μεγάλο όνομα».

Ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε επίσης: «Μπορεί να γίνει ένα μικρό ή μεσαίο κρητικό γλέντι, όμως, σε καμία περίπτωση δεν θα είναι ο Αργυρός. Μπορεί να είναι ο Αργυρός ως καλεσμένος, όμως, δεν θα τραγουδήσει. Τώρα, αν σηκωθεί και πει ένα τραγούδι έτσι, δεν το ξέρω. Αλλά επίσημα να βγει με ορχήστρα ο Αργυρός να τραγουδήσει, αυτό δεν υπάρχει το ενδεχόμενο».

 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image