Παντρεμένος με την Λόπεζ πριν γίνει παγκόσμιο είδωλο

Παντρεμένος με την Λόπεζ πριν γίνει παγκόσμιο είδωλο

Ο Ογιάνι Νόα ήταν ο πρώτος σύζυγος της Τζένιφερ Λόπεζ, πολύ πριν εκείνη αναδειχθεί σε παγκόσμιο είδωλο. Ο Νόα και η Λόπεζ γνωρίστηκαν στα τέλη της δεκαετίας του '90, όταν η δημοφιλής τραγουδίστρια και ηθοποιός ήταν ακόμη στα πρώτα βήματα της καριέρας της. Η σχέση τους εξελίχθηκε γρήγορα και το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1997. Ο Ογιάνι Νόα, ο οποίος προέρχεται από την Κούβα, μίλησε πρόσφατα σε μια συνέντευξή του για το πώς ήταν να ζει με την Τζένιφερ Λόπεζ πριν αυτή κερδίσει την τεράστια δημοφιλία της.

Ο Νόα περιέγραψε την Λόπεζ ως ένα απλό και προσιτό άτομο, με πάθος για τη δουλειά της και με υψηλές φιλοδοξίες. Παρά τη σύντομη διάρκεια του γάμου τους, ο οποίος κράτησε λιγότερο από ένα χρόνο, ο Νόα αξιολογεί αυτήν την πτυχή της ζωής του με αγάπη και θαυμασμό για την εξέλιξη της καριέρας της πρώην συζύγου του. Ανέφερε επίσης ότι η σχέση τους διακόπηκε κυρίως λόγω των αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων της Λόπεζ, που σταδιακά τη μετέτρεψαν σε ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας σόουμπιζ. Σήμερα, λέει ότι παρακολουθεί με θαυμασμό την πορεία της και αισθάνεται υπερήφανος για όσα έχει καταφέρει. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image