Η Ελένη Φουρέιρα γιόρτασε τον πρώτο χρόνο του γιου της με ένα συγκινητικό βίντεο

Η Ελένη Φουρέιρα γιόρτασε τον πρώτο χρόνο του γιου της με ένα συγκινητικό βίντεο

Σε κλίμα χαράς και συγκίνησης η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία γιόρτασαν χθες τα πρώτα γενέθλια του γιου τους. Ο μικρός πρίγκιπας της οικογένειας έσβησε το πρώτο του κεράκι, γεμίζοντας τους γονείς του με ευτυχία. Για να τιμήσουν αυτή την ξεχωριστή ημέρα, η Φουρέιρα και ο Μποτία διοργάνωσαν ένα ζεστό πάρτι γενεθλίων, πλαισιωμένο από αγαπημένα πρόσωπα. Φίλοι και συγγενείς βρέθηκαν στο πλευρό τους για να μοιραστούν μαζί τους την χαρά αυτής της ξεχωριστής στιγμής.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, θέλοντας να μοιραστεί την ευτυχία της με τους διαδικτυακούς της φίλους, ανέβασε ένα τρυφερό βίντεο στο Instagram. Στο βίντεο, η Φουρέιρα κρατάει στην αγκαλιά της τον γιο της, αποτυπώνοντας την αστείρευτη αγάπη που νιώθει για εκείνον. Στη λεζάντα του βίντεο, η Φουρέιρα έγραψε: "7/2/23. Σε ευχαριστώ που με έμαθες να αγαπώ", εκφράζοντας με τον πιο γλυκό τρόπο την ευγνωμοσύνη της για την ύπαρξη του γιου της.

Δείτε το βίντεο

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image