Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μίλησε ανοιχτά για την ηλικία, την ψυχοθεραπεία και την απώλεια της μητέρας της

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μίλησε ανοιχτά για την ηλικία, την ψυχοθεραπεία και την απώλεια της μητέρας της

Η δημοφιλής ηθοποιός Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή  Mega Καλημέρα και μίλησε με ειλικρίνεια για διάφορα θέματα που την αγγίζουν. Αναφορικά με την ηλικία της, η ηθοποιός δήλωσε πως δεν νιώθει άβολα να την αποκαλύπτει, καθώς θεωρεί πως οφείλουμε να γιορτάζουμε τα χρόνια που ζούμε. Γνωρίζοντας πως δεν είναι αυτονόητο για όλους, η Παπαχαραλάμπους μοιράστηκε πως είναι 49 χρονών και νιώθει ευγνώμων για τον τρόπο που ο χρόνος έχει φερθεί απέναντί της.

Παράλληλα, η ηθοποιός εξομολογήθηκε πως η ψυχοθεραπεία αποτελεί σημαντικό κομμάτι της ζωής της, τονίζοντας την αξία της για την ψυχική υγεία. Πιστεύει πως η ψυχοθεραπεία θα έπρεπε να είναι επιβεβλημένη, καθώς βοηθά τον άνθρωπο να γνωρίσει τον εαυτό του και να διαχειριστεί καλύτερα τις προκλήσεις της ζωής. Τέλος, η Παπαχαραλάμπους μίλησε με συγκίνηση για την απώλεια της μητέρας της, περιγράφοντας την ασθένειά της ως μια εφιαλτική εμπειρία. Παρ' όλα αυτά, νιώθει πως η μητέρα της ζει μέσα της και την καθοδηγεί.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image