Η Ελένη Μενεγάκη μίλησε στην εκπομπή της για το δερματολογικό πρόβλημα που την ταλαιπώρησε για χρόνια

Η Ελένη Μενεγάκη μίλησε στην εκπομπή της για το δερματολογικό πρόβλημα που την ταλαιπώρησε για χρόνια

Η Ελένη Μενεγάκη άνοιξε την καρδιά της στους τηλεθεατές της, μιλώντας για μια δύσκολη περίοδο που βίωσε εξαιτίας ενός δερματικού προβλήματος. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, η παρουσιάστρια συζητούσε με την δερματολόγο Μπέττυ Λαζαρίδου για τις φωτοδερματοπάθειες. Ακούγοντας τις περιγραφές, η Μενεγάκη θυμήθηκε μια δική της περιπέτεια με ένα δερματικό πρόβλημα στο ντεκολτέ. «Είχα πάθει μια ευαισθησία στο ντεκολτέ μου και με το που με έπιανε ο ήλιος, άρχισα να βγάζω σπυράκια με τρομερή φαγούρα», εξομολογήθηκε η Μενεγάκη. «Δεν μπορούσα να καθίσω στον ήλιο και έπρεπε να καλύπτω συνεχώς το ντεκολτέ μου».

Η ταλαιπωρία της παρουσιάστριας κράτησε για δύο με τρία χρόνια. «Χρειάστηκε να βάζω υψηλού δείκτη αντηλιακό και να κρύβω το σημείο για να μου περάσει», είπε. «Ήταν βάσανο», τόνισε, «αλλά ευτυχώς μετά από καιρό, το πρόβλημα υποχώρησε». Η Μενεγάκη μοιράστηκε την εμπειρία της με τους τηλεθεατές, θέλοντας να τους ευαισθητοποιήσει σχετικά με τη σημασία της πρόληψης και της φροντίδας του δέρματος.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image