Ρέα Τουτουντζή | “Και τα μπότοξ μου έχω κάνει και τις βιταμινούχες ενέσεις στο παρελθόν”

Ρέα Τουτουντζή | “Και τα μπότοξ μου έχω κάνει και τις βιταμινούχες ενέσεις στο παρελθόν”

Η Ρέα Τουτουντζή έδωσε μια εμπεριστατωμένη συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day, μιλώντας με ειλικρίνεια για πολλά θέματα, συμπεριλαμβανομένης της απώλειας του πατέρα της και της σχέσης της με τον χρόνο. "Έχασα πρόσφατα τον πατέρα μου και αντιμετωπίζω κάποια προσωπικά θέματα", δήλωσε. Επιπλέον, ανέφερε την ανάγκη για ταξίδια προς την Αίγυπτο για να ξεκαθαρίσει τις σκέψεις της.

Η Ρέα Τουτουντζή εξέφρασε την αισιοδοξία της για το μέλλον, λέγοντας: "Η ζωή μας δίνει αυτό που μπορούμε να αντέξουμε. Αρχικά σοκάρεσαι, αλλά στη συνέχεια ανακαλύπτεις τη δύναμή σου." Παράλληλα, αποκάλυψε ότι είχε κάνει μπότοξ και βιταμινούχες ενέσεις στο παρελθόν, αλλά επέλεξε να αφήσει πίσω αυτές τις επεμβάσεις και να επικεντρωθεί στο να απολαμβάνει τη φυσική της εμφάνιση, ξεκινώντας από τα μαλλιά.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image