Γιώργος Λιάγκας για Φώτη Σεργουλόπουλο | “Να πούμε στον παρουσιαστή της ΕΡΤ ότι ούτε τώρα λέγεται Μακεδονία” - Βίντεο

Ο Γιώργος Λιάγκας, εκφράζοντας την άποψή του στην εκπομπή "Πρωινό" του ΑΝΤ1, σχολίασε ένα απόσπασμα από την εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου στην ΕΡΤ, όπου ο τελευταίος αναφερόταν στο λάθος που έκανε η Μαρία Μπακοδήμου στην Eurovision του 2007, αποκαλώντας την τότε "FYROM" (Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας) "Μακεδονία".

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος μέσα από τη δική του εκπομπή ανέφερε χαρακτηριστικά για την Μαρία Μπακοδήμου τα εξής:

«Σου κολλάει το μυαλό. Να μη θυμηθώ… τότε που κόντεψα να τρελαθώ. Ένα λάθος του σχολιαστή στη Eurovision μπορεί να στοιχίσει και όλη του τη μετάδοση. Και το λέω εγώ που στη δική μας μετάδοση η Μαρία Μπακοδήμου είπε «Μακεδονία» μία χώρα που δεν λεγόταν «Μακεδονία».

 

Μόλις έπαιξε το συγκεκριμένο απόσπασμα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε για τον Φώτη Σεργουλόπουλο: «Να ενημερώσουμε τον παρουσιαστή της ΕΡΤ ότι ούτε τώρα λέγεται «Μακεδονία» η χώρα, γιατί είπε ότι τότε δεν λεγόταν «Μακεδόνια». Να τον ενημερώσουμε επειδή κάνει εκπομπή και σε κρατικό κανάλι στη δημόσια τηλεόραση, ότι λέγεται «Βόρεια Μακεδονία». Ούτε τώρα λέγεται «Μακεδονία». Επειδή είναι ένα θέμα που μας καίει όλους, η χώρα λέγεται «Βόρεια Μακεδονία», να το ξεκαθαρίσουμε όλοι.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image