Ρένος Χαραλαμπίδης | «Μετάνιωσα που είπα όχι στο Κωνσταντίνου και Ελένης»

Ρένος Χαραλαμπίδης | «Μετάνιωσα που είπα όχι στο Κωνσταντίνου και Ελένης»

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου, ο Ρένος Χαραλαμπίδης άνοιξε τα χαρτιά του στην εκπομπή "Ενώπιος Ενωπίω". Ο αγαπημένος ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό μια άγνωστη μέχρι πρότινος ιστορία: την άρνησή του να συμμετάσχει στην κωμική σειρά "Κωνσταντίνου και Ελένης". Όπως ομολόγησε ο Χαραλαμπίδης, η πρόταση για τον ρόλο ήρθε από τον ίδιο τον Χάρη Ρώμα, δημιουργό της σειράς. Ομως, λόγω φόρτου εργασίας εκείνη την περίοδο, αναγκάστηκε να αρνηθεί. Μια απόφαση, όπως τόνισε, για την οποία μετανιώνει πλέον.

«Ασφαλώς και έχω πει όχι, για τα οποία μετάνιωσα μετά. Ένα από τα όχι που μετάνιωσα ήταν όταν ο υπέροχος Χάρης Ρώμας μου είχε προτείνει να παίξω στο “Κωνσταντίνου και Ελένης”. Αλλά τότε είχα τα όνειρά μου στον κινηματογράφο και δεν είχα χρόνο. Θα μου άρεσε πάρα πολύ να ήμουν εκεί και τον θαυμάζω πολύ τον Χάρη. Ήταν ωραία κωμωδία και η απόλυτα διαχρονική κωμωδία», είπε ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης είπε στη συνέχεια: «Και στο θέατρο έχω πει όχι που τα έχω μετανιώσει».

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image