Ελένη Μενεγάκη | “Όταν εγώ χώρισα, με τρομοκράτησε η έκταση που είχε πάρει”

Ελένη Μενεγάκη | “Όταν εγώ χώρισα, με τρομοκράτησε η έκταση που είχε πάρει”

Η Ελένη Μενεγάκη, με αφορμή τα λεγόμενα του Χρήστου Βασιλόπουλου στην εκπομπή "Δύο στις 10" για τον πρόσφατο χωρισμό του, μοιράστηκε τις δικές της σκέψεις και συναισθήματα σχετικά με την έκταση που πήρε το δικό της διαζύγιο από τον Γιάννη Λάτσιο.

Σε μια ειλικρινή εξομολόγηση, η παρουσιάστρια παραδέχτηκε ότι "τρομοκρατήθηκε" από το μέγεθος της δημοσιότητας που περιέβαλλε το τέλος του γάμου της. "Καταλαβαίνω απόλυτα τον Χρήστο", τόνισε η Μενεγάκη, "όταν βλέπεις την προσωπική σου ζωή να γίνεται θέαμα και να σχολιάζεται από όλους, είναι κάτι πολύ δύσκολο να το διαχειριστείς."

«Εγώ νομίζω ότι ούτως ή άλλως η εποχή πάει αλλού. Εγώ αυτό βλέπω. Θυμάμαι πως όταν εγώ χώρισα ήταν ένα θέμα που κι εμένα με τρομοκράτησε από την έκταση που είχε πάρει. Πάνε και 15 χρόνια. Βλέπεις ότι σήμερα ότι όλα τα πράγματα πάνε λίγο πιο εύκολα, λίγο πιο απλά και χωρίς καθόλου κουβέντα».

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image