Χιουμοριστικό απρόοπτο στην εκπομπή "Πρωίαν σε Είδον" | Έχασαν το καπάκι του μπλέντερ και όλο το πλατό ξέσπασε σε γέλια

Χιουμοριστικό απρόοπτο στην εκπομπή "Πρωίαν σε Είδον" | Έχασαν το καπάκι του μπλέντερ και όλο το πλατό ξέσπασε σε γέλια

Αστεία αναστάτωση δημιούργησε ένα απρόοπτο στην εκπομπή "Πρωίαν σε Είδον" νωρίτερα σήμερα (24/5). Κατά τη διάρκεια της μαγειρικής στήλης, η αγαπημένη παρουσιάστρια Γωγώ Δελογιάννη διαπίστωσε με έκπληξη ότι έλειπε το καπάκι του μπλέντερ, απαραίτητο για την ολοκλήρωση της συνταγής της ημέρας. Η αστεία κατάσταση προκάλεσε άφθονο γέλιο στους συνεργάτες της Δελογιάννη, οι οποίοι έσπευσαν να την βοηθήσουν στην αναζήτηση του άφαντου καπακιού. Μέσα σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας, η εκπομπή συνέχιστηκε κανονικά, με την παρουσιάστρια να αυτοσχεδιάζει και να βρίσκει λύσεις με χιούμορ και ευρηματικότητα.

«Εδώ τώρα μου λείπει κάτι πολύ σημαντικό… το καπάκι του μπλέντερ. Παρακαλώ, τον Γιώργο και τον Κίμωνα να μου φέρουν το καπάκι του μπλέντερ», είπε αρχικά χαριτολογώντας η Γωγώ Δελογιάννη, με την καλεσμένη του Πρωίαν Σε Είδον, Ντίνα Μιχαηλίδου, να της υποδεικνύει τον πάτο του βραστήρα.

«Όχι, αυτός είναι ο πάτος του βραστήρα. Όλοι έτσι την πατήσαμε», απάντησε η μαγείρισσα της ΕΡΤ σκορπώντας γέλιο στο πλατό.

«Βάλε από πάνω τη γαβάθα και καπάκωσέ το. Έλα, ρίχ’ του!», της πρότεινε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Όχι, παιδιά! Κι αν γίνει τίποτα; Έχουμε καλεσμένη! Κράτα καλά ε! Πρόσεξε, μη με διαλύσεις!», της είπε η Τζένη Μελιτά με χιούμορ στο Πρωίαν Σε Είδον της Παρασκευής.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image