Στέφανος Κασσελάκης | Ποιο είναι το πιο ακριβό δώρο που έχει κάνει στον εαυτό του;

Στέφανος Κασσελάκης | Ποιο είναι το πιο ακριβό δώρο που έχει κάνει στον εαυτό του;

Σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης με τον Γιώργο Λιάγκα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, μίλησε ανοιχτά για διάφορα θέματα. Μεταξύ άλλων, ο κ. Κασσελάκης δεν έκρυψε την αγάπη του για τα αυτοκίνητα, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι αποτελούν και την πιο ακριβή αγορά που έχει κάνει ποτέ για τον εαυτό του.

«Με τον Τάιλερ έχουμε κοινό ταμείο από την πρώτη μέρα», είπε αρχικά ο Στέφανος Κασσελάκης και όταν έγινε η ερώτηση: «Ποιο είναι το πιο ακριβό πράγμα που έχεις κάνει δώρο στον εαυτό σου;», απάντησε: «Αυτοκίνητα. Όχι ακριβά, αλλά μου αρέσει η τεχνολογία. Μεγάλο αυτοκίνητο».

«Το Range Rover δεν είναι του ΣΥΡΙΖΑ, είναι του Έλληνα φορολογούμενου κι επειδή δεν μου αρέσει το γεγονός ότι μολύνει το περιβάλλον, έχουμε κλείσει ένα ηλεκτρικό φουλ και έχουμε βάλει τον φορτιστή έξω από την Κουμουνδούρου», διευκρίνισε ο Στέφανος Κασσελάκης και αποκάλυψε:

«Θα είμαστε το πρώτο κλιματικά ουδέτερο κόμμα στη χώρα, θα βάλω φωτοβολταϊκά στο ρετιρέ στην Κουμουνδούρου».

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image