Βάνα Μπάρμπα για τον θάνατο της μητέρας της - «Με βοήθησε το κομμάτι της πίστης…»

Βάνα Μπάρμπα για τον θάνατο της μητέρας της - «Με βοήθησε το κομμάτι της πίστης…»

Η Βάνα Μπάρμπα μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό», μερικές ημέρες μετά τον θάνατο της 85χρονης μητέρας της. Σε εμφανή συναισθηματική φόρτιση, η Μπάρμπα αποκάλυψε ότι απευθύνθηκε σε ειδικό για να αντιμετωπίσει την απώλεια. Εξήγησε ότι η πίστη της έπαιξε σημαντικό ρόλο στην υποστήριξή της κατά τη δύσκολη αυτή περίοδο.

«Αισθάνομαι μετέωρη και μουδιασμένη. Το μόνο που με σώζει είναι η δουλειά και η χρησιμότητα προς τους άλλους. Εκεί βρίσκω τον εαυτό μου. Όταν όμως σταματάει αυτό, γιατί δε μπορείς να δουλεύεις 24 ώρες το 24ωρο νιώθω χαμένη. Δεν ξέρω αν πατάω τα πόδια μου στη γη, δεν ξέρω τι κάνω. Εκεί χρειάζομαι ψυχολογική υποστήριξη. Είμαι πολύ ευγνώμων γιατί με στήριξαν οι άνθρωποι την ημέρα που έχασα τη μητέρα μου», είπε αρχικά η Βάνα Μπάρμπα.

«Είμαι πολύ υπερήφανη που κατάγομαι από μία τέτοια μητέρα. Ο πατέρας μου θέλει μεγαλύτερη στήριξη κι εγώ πρέπει να βρω τη δύναμη να βγω από αυτό σιγά σιγά για να τον στηρίξω», κατέληξε η Βάνα Μπάρμπα.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image