Κώστας Φορτούνης | Ο αρχηγός του Ολυμπιακού βάφτισε την κόρη του

Κώστας Φορτούνης | Ο αρχηγός του Ολυμπιακού βάφτισε την κόρη του

Ο Κώστας Φορτούνης, ο αρχηγός του Ολυμπιακού, λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του Conference League με την ομάδα του, βάφτισε την κόρη του. Η βάφτιση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Ιουνίου στα Σπάτα, όπου η μικρή πήρε το όνομα Ανδριάνα, από τον παππού της από την πλευρά της μητέρας της, Ιωάννας Καταραχιά.

rty.jpg

rtyu.jpg

Ο Κώστας Φορτούνης και η σύζυγός του Ιωάννα έχουν ήδη έναν γιο, τον Σπύρο, ο οποίος έχει πάρει το όνομα του πατέρα του ποδοσφαιριστή. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και έξι χρόνια και παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο τον Ιούνιο του 2021. Λίγο μετά τον γάμο τους, στις 8 Ιουλίου 2021, γεννήθηκε ο γιος τους.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και η Ολυμπία Χοψονίδου, η οποία έκανε μια ανάρτηση από τη δεξίωση, μοιράζοντας τη χαρά της στιγμής με τους ακόλουθούς της στα κοινωνικά δίκτυα.

fgh.jpg

 
 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image