Κωνσταντίνος Βασάλος και Μαρία Παπαγεωργίου | Μαζί στη Μύκονο - Οι φωτογραφίες που ανέβασαν

Κωνσταντίνος Βασάλος και Μαρία Παπαγεωργίου | Μαζί στη Μύκονο - Οι φωτογραφίες που ανέβασαν

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος φαίνεται πως εδώ και μερικούς μήνες είναι πολύ ερωτευμένος με τη Μαρία Παπαγεωργίου. Μέχρι τώρα δεν τους έχουμε δει να ποζάρουν μαζί δημοσίως, ενώ ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποφεύγει να σχολιάζει τις φήμες όταν ερωτάται για την προσωπική του ζωή, δηλώνοντας ότι αυτά τα ζητήματα δεν αφορούν κανέναν άλλο.

Παρόλα αυτά, και οι δύο δημοσιεύουν φωτογραφίες από τα ίδια μέρη, αποκαλύπτοντας όχι μόνο ότι είναι μαζί, αλλά και ότι περνούν αρκετό χρόνο ο ένας με τον άλλον. Τις τελευταίες ημέρες βρίσκονται στη Μύκονο, όπου η γνωστή influencer έχει εξοχική κατοικία και περνάει το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού.

Η Μαρία Παπαγεωργίου, ως λάτρης των social media, έχει ανεβάσει πολλές φωτογραφίες από το νησί, ενώ ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχει ποζάρει με το μαγιό του, με φόντο το απέραντο γαλάζιο.

 

Δείτε το βίντεο

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image