Η Μαρίνα Ασλάνογλου εξομολογείται | «Έκανα τρεις εξωσωματικές, άλλα δεν το έβαλα ποτέ κάτω»

Η Μαρίνα Ασλάνογλου εξομολογείται | «Έκανα τρεις εξωσωματικές, άλλα δεν το έβαλα ποτέ κάτω»

Η ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου σε μια συγκινητική εξομολόγηση στην εκπομπή "Πάμε Δανάη", μίλησε για την πολύτιμη εμπειρία της μητρότητας, την οποία απέκτησε έπειτα από τρεις εξωσωματικές γονιμοποιήσεις.

«Ταυτίστηκα με τον ρόλο της Ευανθίας στις Ψυχοκόρες. Ως προς τη μητρότητα, έφερα με δυσκολία τον γιο μου στη ζωή. Έκανα τρεις εξωσωματικές, άλλα δεν το έβαλα ποτέ κάτω, με βοήθησε η πίστη μου, προσεύχομαι με τον δικό μου τρόπο στον Θεό. Ένα διαζύγιο είναι πάντα δύσκολο, εξήγησα στον γιο μου ότι οι γονείς δεν χωρίζουν ποτέ, το μόνο που αλλάζει είναι ότι μένουμε σε διαφορετικά σπίτια», είπε αρχικά η Μαρίνα Ασλάνογλου.

Η Μαρίνα Ασλάνογλου είπε στη συνέχεια: «Δεν μου αρέσει να κάνουν κάστινγκ και να διαλέγουν ηθοποιούς με followers, υπάρχουν τόσοι ηθοποιοί που έχουν τελειώσει το Εθνικό ή το Θέατρο Τέχνης. Δεν υπάρχει περίπτωση να βγω στη σκηνή και να μη μουντζουρώσω το αυτί μου από πίσω, είναι το γούρι μου.
 
 
 
 
 
 
 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image