Η Ελένη Φουρέιρα στη Μύκονο | Συνδύασε δουλειά και διασκέδαση με τον Γιώργο Αρσενάκο

Η Ελένη Φουρέιρα στη Μύκονο | Συνδύασε δουλειά και διασκέδαση με τον Γιώργο Αρσενάκο

Η Ελένη Φουρέιρα, φρέσκια από την θριαμβευτική της νίκη στα βραβεία MAD 2024, όπου ανακηρύχθηκε "Καλύτερη Performer", βρέθηκε στη Μύκονο για να συνδυάσει δουλειά και διασκέδαση. Η δημοφιλής τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο διάσημο εστιατόριο Lio, μαγνητίζοντας τα βλέμματα με την εντυπωσιακή φωνή και την εκρηκτική της σκηνική παρουσία.

Φαίνεται όμως ότι η Ελένη δεν περιορίστηκε μόνο στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Η κάμερα του Mykonos Live TV την απαθανάτισε σε βραδινή έξοδο στο club Baran, όπου διασκέδαζε με τον Γιώργο Αρσενάκο, CEO της Panik Records.

Η βραδιά κύλησε σε άκρως φιλικό κλίμα, με την Ελένη και τον Γιώργο να απολαμβάνουν την παρέα τους, να χορεύουν και να χαλαρώνουν. Μάλιστα, οι αγκαλιές τους κατά τη διάρκεια της βραδιάς μαρτυρούν την άψογη σχέση που τους συνδέει, η οποία ξεπερνά τα επαγγελματικά πλαίσια και φτάνει στο επίπεδο της φιλίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ελένη Φουρέιρα και ο Γιώργος Αρσενάκος συνεργάζονται εδώ και χρόνια με μεγάλη επιτυχία.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image