"ΗΡΑ – ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ" | Μια αξέχαστη εκδήλωση στο Γύθειο για την υποστήριξη των παιδιών

"ΗΡΑ – ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ" | Μια αξέχαστη εκδήλωση στο Γύθειο για την υποστήριξη των παιδιών

Ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος "ΗΡΑ – ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ", με την πρωτοβουλία της Ιδρύτριας και Προέδρου κ. Έλλης Ρουμπάκου, διοργάνωσε στο Γύθειο Λακωνίας μια άκρως επιτυχημένη εκδήλωση. Στόχος της εκδήλωσης ήταν η παρουσίαση των στόχων και της δράσης του νεοσύστατου συλλόγου, ο οποίος έρχεται στο προσκήνιο με σκοπό να αγκαλιάσει παιδιά κάθε ηλικίας, προσφέροντας τους υποστήριξη και φροντίδα.

Η εκδήλωση τίμησε με την παρουσία τους πλήθος αξιόλογων προσώπων από την τοπική κοινωνία, φορείς, και τον δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό κόσμο. Η Ζήνα Κουτσελίνη, με το μοναδικό της στυλ, ανέλαβε την παρουσίαση και τον συντονισμό της εκδήλωσης, ενώ η Βίκυ Χατζηβασιλείου και η Μαρία Κορινθίου, ταξιδεύοντας μάλιστα από την Αθήνα, μοιράστηκαν τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους για την αξία της προσφοράς προς τα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Η εκδήλωση σημείωσε μεγάλη επιτυχία, αγγίζοντας τις καρδιές των παρευρισκομένων και θέτοντας τα θεμέλια για μια δυναμική πορεία του συλλόγου "ΗΡΑ – ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ".

νμ.jpg

ερτυ.jpg

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image