Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου απολαμβάνει το καλοκαίρι και διαψεύδει φήμες για σχέση

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου απολαμβάνει το καλοκαίρι και διαψεύδει φήμες για σχέση

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου φαίνεται πως περνάει μια άκρως δημιουργική και γεμάτη ενέργεια περίοδο! Η γνωστή influencer, έχοντας αφήσει πίσω τις χειμερινές της υποχρεώσεις, έχει ήδη ξεκινήσει τις καλοκαιρινές της εξορμήσεις με την παρέα της, γεμίζοντας τις μέρες της με χαρά και ξέγνοιαστες στιγμές. Παράλληλα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου θέλησε να διαψεύσει τις φήμες που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό και την θέλουν να είναι σε σχέση. Σε πρόσφατες δηλώσεις της στο περιοδικό OK!, η ίδια ξεκαθάρισε πως αυτή τη στιγμή είναι ελεύθερη και αφοσιωμένη στα επαγγελματικά της σχέδια.

«Είμαι ελεύθερη και θα παραμείνω σε αυτό το mood».

Όσον αφορά το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί:

«Τον χειμώνα τρώω ότι θέλω. Όμως μετά το Πάσχα πάντα προσέχω περισσότερο τη διατροφή μου. Φροντίζω να μην ξεπερνάω τις 1.500 θερμίδες την ημέρα, καταναλώνοντας κυρίως πρωτεΐνες και λιγότερο υδατάνθρακες. Αυτό τον καιρό ζυγίζω 56 κιλά», αποκάλυψε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image