Γιώργος Αμούτζας: Ο εκνευρισμός για την ρομαντική άποψη της Τάνιας Μπρεάζου

Γιώργος Αμούτζας: Ο εκνευρισμός για την ρομαντική άποψη της Τάνιας Μπρεάζου

Στην πρόσφατη συνέντευξή του, ο αγαπημένος ηθοποιός Γιώργος Αμούτζας έκανε δηλώσεις που προκάλεσαν αίσθηση. Ο ίδιος ανέφερε ότι τον εκνευρίζει η τάση της συναδέλφου του, Τάνιας Μπρεάζου, να βλέπει όλα τα πράγματα μέσα από έναν πολύ ρομαντικό φακό.

Η δήλωση του Αμούτζα

Ο Γιώργος Αμούτζας, γνωστός για την εντιμότητά του στις απόψεις που εκφράζει, δεν δίστασε να σχολιάσει το θέμα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. «Με εκνευρίζει που τα βλέπει όλα πολύ ρομαντικά», είπε χαρακτηριστικά, εξηγώντας ότι η ρομαντική προσέγγιση της Τάνιας στα διάφορα θέματα μπορεί να είναι απογοητευτική για αυτόν.

Η αντίδραση της Τάνιας

Η Τάνια Μπρεάζου, παρότι δεν έχει ακόμα σχολιάσει επίσημα τις δηλώσεις του Αμούτζα, είναι γνωστή για τη ρομαντική προσέγγισή της στη ζωή και την καριέρα της. Η ίδια έχει αναφέρει σε παλαιότερες συνεντεύξεις ότι θεωρεί τον ρομαντισμό βασικό κομμάτι της προσωπικότητάς της και της δημιουργικής της διαδικασίας.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image