Οικογενειακές διακοπές στην Κύθνο: Αντώνης Σροίτερ και Ιωάννα Μπούκη

Οικογενειακές διακοπές στην Κύθνο: Αντώνης Σροίτερ και Ιωάννα Μπούκη

Ο Αντώνης Σροίτερ και η Ιωάννα Μπούκη απολαμβάνουν οικογενειακές διακοπές στην όμορφη Κύθνο. Το γνωστό ζευγάρι, που πάντα προσπαθεί να βρει λίγο χρόνο για να ξεκουραστεί από το βαρύ επαγγελματικό τους πρόγραμμα, επέλεξε φέτος την ειδυλλιακή αυτή νησίδα των Κυκλάδων για τις καλοκαιρινές τους αποδράσεις.

Η επιλογή της Κύθνου

Η Κύθνος φημίζεται για τα καθαρά νερά, τις παραδοσιακές ταβέρνες και τη φιλοξενία των κατοίκων της. Ήταν η ιδανική προορισμός για τον Αντώνη και την Ιωάννα, καθώς πρόσφερε τις ανέσεις αλλά και την ηρεμία που χρειαζόταν η οικογένεια. Τα γραφικά σοκάκια και οι ειδυλλιακές παραλίες προσέφεραν ανεξάντλητες στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης.

Δραστηριότητες οικογένειας

Το πρόγραμμα της οικογένειας περιλάμβανε καθημερινές βόλτες στα χωριά του νησιού, μπάνια σε δημοφιλείς και απομονωμένες παραλίες, καθώς και επισκέψεις σε τοπικά αξιοθέατα. Ο Αντώνης και η Ιωάννα μαζί με τα παιδιά τους απόλαυσαν επίσης τις τοπικές γαστρονομικές νοστιμιές, όπως το κρασοτύρι και τα φρέσκα θαλασσινά.

Παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα

Το ζευγάρι δεν έλειψε να μοιραστεί στιγμιότυπα από τις διακοπές τους στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα κοινωνικά δίκτυα, αποσπώντας πολλά θετικά σχόλια και ευχάριστες ευχές από τους θαυμαστές τους. Με τις αναρτήσεις τους, οι followers είχαν την ευκαιρία να δουν όμορφες εικόνες από την Κύθνο και να πάρουν μια γεύση από τις διακοπές τους.

Επιστροφή στην καθημερινότητα

Μετά από τις χαλαρωτικές διακοπές τους, ο Αντώνης Σροίτερ και η Ιωάννα Μπούκη ετοιμάζονται να επιστρέψουν στην καθημερινότητά τους, γεμάτοι ενέργεια και όμορφες αναμνήσεις από την Κύθνο.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image