Άντζελα Δημητρίου: Πρώτα γενέθλια της εγγονής με όλη την οικογένεια

Άντζελα Δημητρίου: Πρώτα γενέθλια της εγγονής με όλη την οικογένεια

Η Άντζελα Δημητρίου γιόρτασε τα πρώτα γενέθλια της εγγονής της, μαζί με την οικογένειά της, σε μία χαρούμενη και συγκινητική ατμόσφαιρα. Η αγαπημένη τραγουδίστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram από τα γενέθλια της εγγονής της, όπου απαθανατίζεται αγκαλιά με την εγγονή της, την κόρη της και τον γαμπρό της.

Μια ημέρα γεμάτη αγάπη

Η φωτογραφία που ανήρτησε η Άντζελα Δημητρίου δείχνει τη μεγάλη χαρά και την συγκίνηση που ένιωσε η οικογένεια στον εορτασμό αυτής της ξεχωριστής ημέρας. Η μικρή εγγονή, περιτριγυρισμένη από τους αγαπημένους της, δέχτηκε με χαρά τις ευχές και τα δώρα.

Μεγαλώνουν μαζί τις όμορφες στιγμές

Η Άντζελα Δημητρίου δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο ευτυχισμένη, καθώς μοιράστηκε με τους ακολούθους της την αγάπη και την χαρά που νιώθει, βλέποντας την κόρη της να μεγαλώνει την δική της οικογένεια. Φαίνεται πως τόσο η κορη όσο και ο γαμπρός της, τα γεμάτα αγάπη βλέμματά τους καταδεικνύουν την αγάπη και το δέσιμο που έχουν με τη μικρή.

Η λαμπερή τραγουδίστρια, στην ανάρτησή της, ευχήθηκε στην εγγονή της να έχει μια μαγική ζωή γεμάτη υγεία και χαρά, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της προς το ευρύτερο κοινό για τις θερμές ευχές.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image