Ελένη Μενεγάκη και Μάκης Παντζόπουλος: Συναυλία με την κόρη τους

Ελένη Μενεγάκη και Μάκης Παντζόπουλος: Συναυλία με την κόρη τους

Μια αξέχαστη βραδιά για την όμορφη Ελένη

Η Ελένη Μενεγάκη και ο σύζυγός της, Μάκης Παντζόπουλος, απόλαυσαν μια ξεχωριστή βραδιά στη συναυλία του Λένι Κράβιτζ. Το ζευγάρι συνόδευσε η 9χρονη κόρη τους, Ειρήνη, που έζησε μια μοναδική εμπειρία.

Η οικογενειακή τους εμφάνιση

Οι τρεις τους εντυπωσίασαν με την εμφάνισή τους, απολαμβάνοντας τις επιτυχίες του διάσημου καλλιτέχνη. Η Ελένη, φορώντας κομψά ρούχα, και ο Μάκης, με casual εμφάνιση, ήταν συνεχώς δίπλα στην μικρή Ειρήνη. Η μικρή έδειξε ενθουσιασμένη, συμμετέχοντας με χαρά στις στιγμές διασκέδασης.

Οικογενειακή ατμόσφαιρα

Η ατμόσφαιρα της συναυλίας ήταν ιδανική για την οικογένεια, προσφέροντας μια αφορμή για ξεκούραση και διασκέδαση μακριά από την καθημερινή ρουτίνα. Η Μενεγάκη και ο Παντζόπουλος φροντίζουν να περνούν ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά τους, δίνοντάς τους μοναδικές εμπειρίες.

Ο Λένι Κράβιτζ στη σκηνή

Ο Λένι Κράβιτζ έδωσε τον καλύτερό του εαυτό στη σκηνή, κάνοντας το κοινό να ξεφαντώσει. Οι θαυμαστές του απόλαυσαν κάθε στιγμή της συναυλίας, με τον καλλιτέχνη να εκπέμπει αστείρευτη ενέργεια. Η βραδιά έκλεισε με τις καλύτερες εντυπώσεις για όλους, και ιδιαίτερα για την οικογένεια Μενεγάκη-Παντζόπουλου, που θα θυμούνται αυτή τη μοναδική εμπειρία για πολύ καιρό.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image