Ρούλα Ρέβη και Αποστόλης Τότσικας σε τρυφερές στιγμές στην Αφρική

Ρούλα Ρέβη και Αποστόλης Τότσικας σε τρυφερές στιγμές στην Αφρική

Η δημοφιλής φωτογράφος Ρούλα Ρέβη και ο αγαπημένος της, Αποστόλης Τότσικας, αποφάσισαν να κάνουν μία παύση από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και να ταξιδέψουν στην Αφρική, για να απολαύσουν λίγο χρόνο μαζί. Μέσα από τις φωτογραφίες που μοιράστηκαν στα κοινωνικά δίκτυα δεν μπορούμε παρά να θαυμάσουμε τις τρυφερές τους στιγμές και την ομορφιά του τοπίου.

Το ζευγάρι επισκέφθηκε διάφορες περιοχές, απολαμβάνοντας τη φύση και τη μοναδική κουλτούρα που προσφέρει η Αφρική. Οι εικόνες δείχνουν την αγάπη τους για την περιπέτεια και τη βαθιά τους σύνδεση με το περιβάλλον.

Μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Ρέβη και ο Τότσικας μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους με τους ακολούθους τους, δημοσιεύοντας φωτογραφίες και βίντεο που αναδεικνύουν τις μαγευτικές στιγμές του ταξιδιού τους. Φυσικά, η Ρέβη δεν παρέλειψε να αναδείξει το φωτογραφικό της ταλέντο, με εντυπωσιακά καρέ που αποτυπώνουν την μαγεία της στιγμής.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image