Η Ελένη Χαμπέρη ανακοίνωσε την ημερομηνία του γάμου της

Η Ελένη Χαμπέρη ανακοίνωσε την ημερομηνία του γάμου της

Μια ιδιαίτερη είδηση για τους πολλούς θαυμαστές της ανακοίνωσε η πρώην παίκτρια του Survivor, Ελένη Χαμπέρη. Η αγαπημένη τηλεοπτική προσωπικότητα αποκάλυψε την ημερομηνία του γάμου της, κάνοντας εντυπωσιακή αίσθηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η συγκινητική ανακοίνωση

Η Ελένη, η οποία όχι μόνο κατάφερε να κατακτήσει τις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού μέσα από τη συμμετοχή της στο δημοφιλές reality show Survivor, αλλά και να εμπνεύσει με την προσωπικότητά της, μοιράστηκε τη χαρμόσυνη είδηση με τους ακολούθους της στο Instagram. Η δημοσίευση συνοδεύτηκε από μια ρομαντική φωτογραφία του ζεύγους και την ημερομηνία του γάμου τους.

Η ημερομηνία και το σχέδιο του γάμου

Η μαγευτική αυτή περίσταση είναι προγραμματισμένη για τις 25 Ιουνίου 2024, όπου Ελένη και ο αγαπημένος της πρόκειται να ενώσουν τις ζωές τους. Οι προετοιμασίες ήδη πραγματοποιούνται, με το ζευγάρι να δείχνει ιδιαίτερα ενθουσιασμένο και χαρούμενο.

Αντιδράσεις των θαυμαστών

Οι θαυμαστές της Ελένης κατέκλυσαν τα σχόλια με μηνύματα αγάπης και ευχές για το μέλλον του ζευγαριού. Η είδηση του γάμου προκάλεσε την έντονη συγκίνηση του κοινού, το οποίο παρακολουθεί με ενδιαφέρον τις λεπτομέρειες της εν λόγω εκδήλωσης.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image