Κιμ Καρντάσιαν: Οι μαγευτικές στιγμές από τις διακοπές της στην Ελλάδα

Κιμ Καρντάσιαν: Οι μαγευτικές στιγμές από τις διακοπές της στην Ελλάδα

Η πολυτελής απόδραση της Κιμ στην Ελλάδα

Η παγκοσμίου φήμης προσωπικότητα και επιχειρηματίας, Κιμ Καρντάσιαν, δεν αντιστάθηκε στη γοητεία της Ελλάδας και αποφάσισε να απολαύσει τις διακοπές της σε αυτόν τον μεγαλοπρεπή προορισμό. Φωτογραφίες που μοιράστηκε στα κοινωνικά δίκτυα δείχνουν τυρκουάζ νερά, γαλήνια τοπία και εντυπωσιακά κτίρια που συνθέτουν το μαγευτικό σκηνικό της παραμονής της.

Οι αγαπημένοι της προορισμοί

Η Κιμ επισκέφθηκε διάφορα ελληνικά νησιά, συμπεριλαμβανομένων της Μυκόνου και της Σαντορίνης. Στην Μύκονο, χαλάρωσε στις υπέροχες παραλίες και απόλαυσε την κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα, ενώ στη Σαντορίνη, απήλαυσε την καταπληκτική θέα από τις παραδοσιακές καμιναδόσπιτα και το αξέχαστο ηλιοβασίλεμα.

Οι μοναδικές στιγμές της Κιμ στην Ελλάδα

Όσοι την ακολουθούν στα κοινωνικά δίκτυα είδαν τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της Κιμ, ντυμένη με την τελευταία λέξη της μόδας, να χαλαρώνει σε πολυτελή γιοτ και να απολαμβάνει την ελληνική κουζίνα σε εκλεκτά εστιατόρια. Οι θαυμαστές της δεν μπόρεσαν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους για τις αναρτήσεις της, εκφράζοντας την επιθυμία να επισκεφθούν και αυτοί την Ελλάδα.

Η Κιμ απολαμβάνει την ελληνική φιλοξενία

Η Κιμ Καρντάσιαν εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για την ελληνική φιλοξενία και την ομορφιά της χώρας. Τα σχόλιά της για την ζεστή υποδοχή και τη φροντίδα που έλαβε από τους ντόπιους έδειξαν πόσο εντυπωσιασμένη έμεινε από τις διακοπές της στην Ελλάδα.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image