Διονύσης Σκοινάς: Φωτογραφίζει την Καίτη Γαρμπή στην πισίνα

Διονύσης Σκοινάς: Φωτογραφίζει την Καίτη Γαρμπή στην πισίνα

Ο Διονύσης Σκοινάς και η Καίτη Γαρμπή αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ. Πρόσφατα, ο Διονύσης Σκοινάς έκανε μια ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα που έκλεψε τις εντυπώσεις.

Η φωτογραφία στην πισίνα

Ο γνωστός τραγουδιστής φωτογράφισε την αγαπημένη του, Καίτη Γαρμπή, κατά τη διάρκεια ενός απογευματινού μπάνιου στην πισίνα. Η Καίτη φαίνεται να απολαμβάνει τη χαλάρωση και την δροσιά της πισίνας, ενώ ο Διονύσης απαθανατίζει τη στιγμή με τη φωτογραφική του μηχανή.

garmpi

Τα σχόλια των θαυμαστών

Η ανάρτηση συγκέντρωσε πλήθος θετικών σχολίων και likes από τους θαυμαστές του ζευγαριού. Πολλοί ήταν αυτοί που σχολίασαν πόσο ωραία φαίνεται η Καίτη και πόσο ταιριαστό και αγαπημένο ζευγάρι είναι με τον Διονύση. Ο ίδιος ο Διονύσης σχολίασε ότι αυτές οι στιγμές είναι οι αγαπημένες του, καθώς μπορεί να απολαμβάνει τον χρόνο με την αγαπημένη του.

Η σημασία του χρόνου μαζί

Η δημόσια αγάπη και στήριξη που δείχνουν οι δύο καλλιτέχνες ο ένας προς τον άλλο, αποδεικνύει όχι μόνο τον δεσμό τους αλλά και την αγάπη τους για την οικογένεια και τις απλές στιγμές μαζί. Αυτές οι στιγμές εμπνέουν και άλλους να αναζητούν και να εκτιμούν τις χαλαρές στιγμές με τους αγαπημένους τους.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image