Οικογενειακές διακοπές της Σίας Κοσιώνη στα Κύθηρα με τον Κώστα Μπακογιάννη

Οικογενειακές διακοπές της Σίας Κοσιώνη στα Κύθηρα με τον Κώστα Μπακογιάννη

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης αποφάσισαν να περάσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στα πανέμορφα Κύθηρα, απολαμβάνοντας τη χαλάρωση και την ηρεμία του νησιού. Με την παρέα και του μικρού τους γιου, το ζευγάρι βρέθηκε στην καρδιά του Ιονίου για να αναζωογονηθούν και να απολαύσουν οικογενειακές στιγμές μακριά από την πόλη.

Οι φωτογραφίες των διακοπών

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΣΚΑΪ, Σία Κοσιώνη, μοιράστηκε αρκετές φωτογραφίες από τις διακοπές τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Οι φωτογραφίες αναδεικνύουν τη φυσική ομορφιά του νησιού και αποδεικνύουν την ιδιαίτερη σχέση που έχει η οικογένεια με τη φύση.

Παραθαλάσσιες εξορμήσεις

Οι φωτογραφίες από τις παραλίες των Κυθήρων ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακές. Στο φωτογραφικό άλμπουμ, η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης φαίνονται να απολαμβάνουν τη θάλασσα και τον ήλιο μαζί με τον γιο τους, κάνοντας βουτιές και χτίζοντας κάστρα στην άμμο.

Περιηγήσεις στο νησί

Εκτός από τις παραλίες, το ζευγάρι επισκέφθηκε και διάφορα αξιοθέατα του νησιού. Στις φωτογραφίες διακρίνονται τα καταστήματα με τα τοπικά προϊόντα και τα ιστορικά μνημεία που επισκέφθηκαν, δίνοντας έτσι στους ακολούθους τους μια γεύση από την καθημερινότητα στο νησί.

Μια ανάσα από την καθημερινότητα

Η οικογένεια Μπακογιάννη δεν παρέλειψε να αποτυπώσει και τις στιγμές ξεκούρασης στο όμορφο νησί των Κυθήρων. Το φωτογραφικό άλμπουμ είναι γεμάτο αυθόρμητα στιγμιότυπα που αποπνέουν ζεστασιά, θαλπωρή και οικογενειακή αρμονία.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image