Άννα Κουρτίδου και Στέλιος Σεβδικαλής υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης πριν τον γάμο τους

Επώνυμοι υπογράφουν σύμφωνο συμβίωσης πριν τον γάμο τους

Το αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ, η Άννα Κουρτίδου και ο Στέλιος Σεβδικαλής, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε ένα σημαντικό βήμα στη σχέση τους, υπογράφοντας σύμφωνο συμβίωσης λίγες ημέρες πριν τον πολυαναμενόμενο γάμο τους. Η απόφαση αυτή ήρθε όχι μόνο για να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, αλλά και για να κατοχυρώσουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους ως ζευγάρι.

Η σημασία του συμφώνου συμβίωσης

Το σύμφωνο συμβίωσης είναι μια νόμιμη πράξη που αναγνωρίζει την ένωση δύο ατόμων χωρίς να απαιτείται να τελεστεί θρησκευτικός ή πολιτικός γάμος. Η υπογραφή του συμφώνου συμβίωσης δίνει στο ζευγάρι τα ίδια δικαιώματα και υποχρεώσεις με εκείνα που έχουν τα παντρεμένα ζευγάρια, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα νομική προστασία.

Προετοιμασίες για τον γάμο

Ο γάμος του ζευγαριού είναι προγραμματισμένος για τις επόμενες εβδομάδες, και οι προετοιμασίες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν γάμο που θα συγκεντρώσει πολλούς γνωστούς της ελληνικής σόουμπιζ, καθώς και διάσημους φίλους του ζευγαριού. Το γεγονός έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης, και η τελετή αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα κοινωνικά γεγονότα της χρονιάς.

Η επιλογή τους να υπογράψουν σύμφωνο συμβίωσης έρχεται ως ένδειξη της αγάπης και της δέσμευσής τους ο ένας προς τον άλλον. Με αυτή την κίνηση, η Άννα Κουρτίδου και ο Στέλιος Σεβδικαλής επιβεβαιώνουν την επιθυμία τους να μοιραστούν τη ζωή τους, ενώ ταυτόχρονα θέτουν νομικές βάσεις για το μέλλον τους.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image